Glasbewassing


Al meer dan 55 jaar staan wij voor u klaar om de ramen van uw pand of woning er weer piekfijn uit te laten zien.

Wij reinigen de ramen nog volgens de traditionele manier met de ladder, inwasser en spons tot bepaalde hoogte.

Vanaf de grond tot ong. 15 meter werken wij ook met het tuckerpole-systeem;

De ramen zijn makkelijker bereikbaar. Waar je voor een ladder altijd een bepaalde hoeveelheid ruimte vlak voor het raam nodig hebt, kan met een telescoopsysteem van grotere afstand gewerkt worden.

De kozijnen en ramen worden eerst schoongemaakt met een speciaal voor ramen en kozijnen geschikte borstel, dan nagespoeld met osmosewater, en drogen vanzelf op! 

Ramen die met de ladder niet of moeilijk bereikbaar zijn kunnen nu toch schoongemaakt worden. Denk aan schuine dakramen, ramen boven een schuin dak, serres of overkappingen.

En voor de glasbewassing op hoogtes vanaf ongeveer 15 meter zetten wij de hoogwerker in en wassen wij uw ramen op de traditionele manier.

Osmosewater ook wel: gedemineraliseerd water, is water dat gefilterd is, waardoor alle onzuiverheden en kalkdeeltjes er uit zijn gehaald. Dat zorgt ervoor dat het water geen strepen of vlekken achterlaat wanneer het opdroogt. Er zitten immers geen deeltjes in het water die zich aan het glas kunnen hechten. Dit betekent ook dat de ramen langer schoon blijven.

Osmosewater is toepasbaar op ramen, houten en kunststof kozijnen, houtwerk, zonnepanelen, gevelbeplating, trespa, kunststof golfplaat en zonweringen.

Neem vrijblijvend contact met ons op per e-mail, telefoon of ons contactformulier.

Wij beantwoorden graag al uw vragen en geven u een passend advies.