Over ons


Ongeveer 55 jaar geleden begon mijn vader het bedrijf vanaf zijn gemotoriseerde bakfiets met huurladders in de regio Den Haag. Door fysieke ongemakken heeft hij het werk moeten staken en overgedragen aan zijn zoon, een van de huidige eigenaren. Met zijn team heeft hij met volle inzet het bedrijf uitgebouwd en is inmiddels werkzaam in de gehele regio Zuid Holland.

Wij werken met een vast team van gekwalificeerde medewerkers. Vertrouwde gezichten bij u op de werkvloer vinden wij erg belangrijk. Wij verzorgen zelf de aansturing, instructie, planning en controle van de werkzaamheden. Een zorg minder voor u als ondernemer.

Complete ontzorging, deskundige medewerkers en toch scherpe tarieven.

Schoonmaakbedrijf Vletter staat dagelijks garant voor schone ramen en kozijnen bij bedrijven en instellingen (van 1 tot meer dan 1.000 medewerkers), praktijken, apotheken, stichtingen, VVE’s (meestal in samenwerking met de beheerders) etc. Met onze medewerkers staan wij overdag en eventueel ’s avonds klaar voor al uw schoonmaakonderhoud.

Tijdens een vrijblijvend bezoek op locatie nemen we uw wensen door en komen we met een heldere oplossing voor dagelijks, wekelijks of periodiek onderhoud.

Neem vrijblijvend contact met ons op per e-mail, telefoon of ons contactformulier.

Wij beantwoorden graag al uw vragen en geven u graag passend advies.